5 HIT DETALJA ZA DEKORACIJU ENTERIJERA: Svetski ljubitelji enterijera ne mogu bez njih!

I trendovi u svetu uređenja prostora menjaju se iz sezone u sezonu, a svoje pomno uređene domove ljubitelji enterijera širom sveta neretko vole da začine upečatljivimn dekoracijama.

 

Kao stvoreni za fotografisanje, dekorativni elementi koji danas vladaju svetom enterijera prvenstveno se ističu svojim upečatljivim izgledom koji im osiguravaju efektne boje i dezeni, kao i atipičan dizajn.

Ovo je 5 „must have“ dekoracija u domu!

 

1. Stalak za magazine

Prošla su vremena u kojima je stalke za magazine krasio klasičan dizajn. Najčešće istaknut u dnevnim boravcima, ovaj komad nameštaja s dekorativnom funkcijom danas se i te kako ističe svojim maštovitim dizajnom, a posebno varijante zakrivljenih oblika u duhu aktuelnog trenda nameštaja u maniru 70-ih.

 

2. Upečatljive vaze

Vaze koje danas viđamo na tržištu, ali i na fotografijama svetskih ljubitelja enterijera, sve su, samo ne obične. Organskih silueta i vijugavih oblika, uz sezonsko cveće čine idealne komade u životnom prostoru.

5 hit detalja za uređenje i dekoraciju

 

3. Nove verzije escajga

5 hit detalja za uređenje i dekoraciju

Čini se da su vremena tipičnog srebrnog escajga iza nas. Verzije u crnoj, zlatnoj ili boji bakra danas vode glavnu reč, a o navedenom dovoljno svedoči bogata ponuda na policama brojnih prodavnica za opremanje doma.

 

4. Funkcionalni tabure

5 hit detalja za uređenje i dekoraciju

Uprkos nekim novim trendovima u svetu enterijera, funkcionalnost je i dalje visoko na ceni kada je reč o opremanju doma. Nameštaj s nekoliko funkcija koji olakšava svakodnevicu i smanjuje nered danas je veoma tražen, a uz brojne dostupne komade danas se ističu taburei luksuznog izgleda koji ujedno predstavljaju mesto za skladištenje različitih predmeta u domu.

 

5. Sveće duginih boja

5 hit detalja za uređenje i dekoraciju

Iako se taj detalj u enterijerima tradicionalno veže za hladne mesece u godini, aktuelni modeli osvajaju svojim vedrim spektrom boja na tragu neonskih, a upravo zahvaljujući ovim popularnim verzijama sveća u stanju su da naglase prolećnu atmosferu u domu.

 

 

 

 

 

Izvor: stil.kurir.rs

 

Prati nas na instagramu kako bi uvek bio u toku sa novim idejama.

 

 

Woodsteel.rs