O nama

Ručno izrađen autentični proizvod je onaj izrađen mudrim kombinovanjem materijala različitih osobina. Usmereni ka toj ideji, pre pet godina smo osnovali Wood & Steel. Naša firma podržava sveže ideje i ima inovativni pristup izradi nameštaja, kreativan i sposoban tim i razrađenu logistiku.

Wood & Steel koncept izrade nameštaja predstavlja suptilan prelaz od drveta ka metalu i njihovo spajanje u savršenu formu industrijskog dizajna. 

Spoj elegancije drveta i čvrstoće metala čine naš ručno izrađeni nameštaj sofisticiranim i upečatljivim. U našoj proizvodnji kao osnovu koristimo masivno drvo – orah, hrast, bagrem i jasen, koje kombinujemo sa inoksom, metalom i staklom.  Funkcionalnost, stabilnost i pametan dizajn naših proizvoda umnogome će doprineti uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora, kao i kafića, restorana ili hotela.  

Pozivamo vas u razgledanje našeg asortimana. Uverite se iz prve ruke da smo mi idealno rešenje za uređenje vašeg enterijera. Pratite nas na instagramu, kako biste uvek bili u toku sa novim modelima nameštaja.

2015

Osnovano

+1,000

Ručno izrađenih komada nameštaja

+100

Zadovoljnih mušterija

„Visoko kvalitetan ručni rad, doveden do savršenstva.“

 

Volimo dobro obavljen posao i ne plašimo se izazova. Spremni smo da ponudimo nešto iz našeg asortimana, ali i da zajedno sa vama dobijamo nove ideje, skiciramo i pravimo umetnička dela. Naš cilj je da za vas napravimo nameštaj prema vašim očekivanjima. Zapravo, da premašimo vaša očekivanja.