Okrugli trpezarijski stolovi

okrugli trpezarijski stolovi sa staklenom pločom,drvenom, kombinacija epoksi smole i drveta

Okrugli trpezarijski stolovi kao pravo rešenje za tvoju trpezariju! Hajde da posvetimo malo vremena ovoj temi. Prilikom istraživanja pomenute teme, naišli smo na dosta činjenica o okruglim trpezarijskim stolovima. Na prvom mestu i kao najvažnija stavka, po nekom našem mišljenju, bila bi ta da su okrugli stolovi namenjeni za manje prostorije. Evo i zašto!

okrugli trpezarijski stolovi izrada po meri

 

Okrugli trpezarijski stolovi štede na prostoru

U poređenju sa klasičnim trpezarijskim stolovima (pravougaonim, kockastim), okrugli stolovi su manjih dimenzija. Zauzimaju manje prostora u trpezariji ili kuhinji. Bez uglova, tako da je obilaženje oko stola lakše. Postolje ili nogari stola su uvek na sredini, tako da imaš više prostora za noge. Lagano možeš da uvlačiš i izvlačiš stolice.

U zavisnosti od prostora, možeš da biraš prečnik ploče stola. Samim tim i prostor za sedenje, tj. Koliko ćeš stolica postaviti oko stola. U slobodnoj prodaji nalaze okrugli Dining table za dve osobe, za 4 osebe, za 6 osoba. E sad, najbolje rešenje je nameštaj po meri. Možeš da biraš materijal, boju, dizajn i na kraju dobiješ savršen, moderan i elegantan trpezarijski sto. Uz sve to, fenomenalno iskorišćen prostor.

I još nešto, ako nemaš dovoljno prostora za veći okrugli sto, savršeno rešenje je okrugli sto na razvlačenje. Po potrebi možeš da proširiš sto i samim tim dobiješ više mesta za sedenje.

 

Prijateljski trpezarijski stolovi 🙂

Šta li to znači?

Pa prijateljski su, jer kada ti dođu prijatelji u goste i sednete za sto, svi ste tu na okupu i blizu jedan drugome. Nema nadvikivanja, svako ima mogućnost da razgovara sa svakim. Čak su i naučnici to dokazali, da okrugli stolovi stvaraju intimniju atmosferu. Zato su to prijateljski stolovi.

okrugli trpezarijski stolovi izrada po meri

Kako odabrati trpezarijski sto?

Za početak, uzmi u obzir prostor kojim raspolažeš. Odabir trpezarijskog stola zavisi od veličine trpezarije ili kuhinje. Preveliku trpezarijski sto će učiniti prostor premalim, a mali sto će učiniti prostor izgleda bez ravnoteže. Trpezarija i trpezarijski sto nije potpun bez trpezarijskih stolica. Naš savet je da ostaviš još 20-ak cm prostora između stola i stolica. Jer moraš uzeti u obzir da tebi, tvojoj porodici i gostima mora biti udobno kada sede za stolom, a i kada ustaju.

 

Okrugli beli trpezarijski sto

U proteklih par meseci, do godinu dana, ogromna je potražnje za okruglim belim trpezarijskism stolovima. Zašto? Zato što taj izgled i boja nikad ne stare. Klasičan trpezarijski sto možeš da uklapaš sa gotovo svim stilovima nameštaja. Zamena za beli trpezarijski sto ili da kažemo neka modernija varijanta jeste sto od epoksi smole. Takođe veliko interesovanje za trpezarijskim stolovima čija je ploča od epoksi smole u kombinaciji sa drvetom. Epoksi smola ne zahteva neko posebno održavanje i čišćenje, a izgleda dosta prefinjeno.

 

Ostavoćemo link do naše kontak forme (Contact), gde nam možeš pisati vezano za neki naš model trpezarijskog stola. Ili ako već imaš osmišljen dizaj, mi smo tu da izradimo još jedan savršen komad nameštaja.

Prati nas na instagram, kako bi uvek bio u toku sa novim modelima trpezarijskih stolova, klub stolova, trpezarijskih stolica, polica, komoda, zidnih satova.

 

Woodsteel.rs