Wall clock

zidni satovi, moderni zidni satovi, ručna izrada woodsteel

 Zidni satovi su pravo rešenje za popunjavanje praznog prostora na zidu. Evo par reči o zidnom satu i odabiru istog. Ovaj blog je za sve vas koji ste u nedoumici kojih dimenzija da bude zidni sat, da li je lepši okrugli ili kockasti sat. Da li da to bude retro ili moderan zidni sat? Odgovori su u nastavku teksta 🙂

 

Odabir mesta za zidni sat

 Pa gde bi postavio zidni sat, ako ne na zid prostorije. 🙂 Kada se suočiš sa praznim prostorom na zidu, možda ti i nije prva pomisao da baš tu postaviš zidni sat, ali je svakako to dekorativni elemenat koji nedostaje prostoru. Stručnjaci za Feng Shui tvrde da je najbolje postaviti sat na levu stranu prostorije. Dakle, gledaš iz perspektive ulaza u prostoriju i na zid koji je sa leve strane postaviš sat. Zidni sat treba da bude vidljiv, da kada pogledaš u sat iz bilo kog ugla, jasno možeš da vidiš koliko je sati.

 

Zidni satovi okruglog oblika, ručna izrada samo u woodsteel-u

Zidni satovi i modeli istih

Današnji dizajn zidnih satova, često je povratak prošlih godina i modela. Što jednostavnije to je lepše. Svaka prostorija je jedninstvena po svom ambijentu i stilu nameštaja. Po tome treba birati i zidni sat. Ako u dnevnoj sobi preovladava minimalizam ili retro stil, neki od naših zidnih satova bi se savršeno uklopili u prostor. Kockasti zidni satovi su odlika minimalizma, dajući eleganciju i poseban šarm zidu. Okrugli zidni satovi savršeno popune veliki prazni prostor. Svakako izgled zidnog sata varira od prostorije do prostorije.

Zidni satovi modernog oblika

 

Naši modeli

 Naši modeli su dizajnirani da mogu da se uklope u svaku prostoriju i svaki stil. Prilikom izrade koristimo drvo, metal i naravno mehanizam sata. Boja zidnog sata zavisi od boje zida na koji se postavlja. Ako je zid tamne boje, najbolje će se uklopiti svetliji sat. A za svetle zidove, najbolji su crni satovi, sivi, braon.

okrugli, veliki,beli zidni sat, woodsteel

Zidni satovi modernog oblika

veliki zidni satovi woodsteel

zidni satovi woodsteel

Follow us on instagram kako biste uvek bili u toku sa novim modelima ili nam pišite, da zajedno dizajniramo Vaš zidni sat.

 

 

Woodsteel.rs