Inovativne ideje za uređenje malog prostora

inovativne ideje za uređenje malog prostora
Inovativne ideje koje će vam pomoći da u potpunosti iskoristite mali prostor. Moderno uređen dom obično se povezuje sa velikim prostorijama i elegantnim  nameštajem, ali ono što čini prostor zaista lepim je ljubav i trud koji se ulaže u personalizaciju istog kako bi se istakla njihova ličnost.

Ne morate imati hektare zemlje da biste izgradili svoju kuću iz snova. Odabir pravog nameštaja koji odgovara raspoloživom prostoru je prvi korak ka postizanju dobro složene kuće. Sa rastućom populacijom i ograničenjem dostupnog prostora za život ljudi pokušavaju da se kreću ka postizanju svojih ciljeva u kući iz snova u manjim prostorima. Japanci to rade već duže vreme, opremajući svoju kuću multifunkcionalnim nameštajem koji im omogućava da koriste jedan prostor za više namena. Možete učiniti da mali prostor izgleda moderno ili kraljevski, odabirom pravog nameštaja kako biste održali estetiku i funkcionalnost prostora. Zato smo mi tu da vam pomognemo sa inovativnim idejama i nameštajem po meri.

1. Zidni stolovi

Ovi stolovi su veoma praktični jer će samo povećati vertikalni prostor pružajući mnogo više mesta, što bi učinilo da vaš mali prostor izgleda manje pretrpan. Ovaje inovativne ideje i dizajn stola oslobađa mnogo prostora dok ustupa mesto praktičnim prostorima za odlaganje.

 

2. Odlaganje stvari ispod kreveta

Prostor ispod vašeg kreveta može delovati kao odlično mesto za skladištenje jer se obično nedovoljno koristi. Krevet je neophodan komad nameštaja u svakoj spavaćoj sobi, kao što ime govori, pretvaranje potrebne stvari u funkcionalan komad uz održavanje estetike spavaće sobe je prava umetnost. Možete čuvati odeću, ćebad, jastuke i ostalo. Uvek možete da se odlučite za krevete sa ugrađenim jedinicama za odlaganje koje su veoma funkcionalne umesto da imate krevete sa šupljim prostorom ispod i odlažete svoje stvari na neuredan način. Možete se odlučiti za krevet u potkrovlju koji je malo povišen i ima prostora za odlaganje ispod.

 

3. Multifunkcionalani nameštaj i inovativne ideje

Ključ za postizanje potpuno korisnog malog prostora je u tome da većina nameštaja u kući ima više od funkcija. Ovo je odličan spas za opremanje malog prostora. Ovi predmeti se mogu preurediti ili prilagoditi prema vašim zahtevima. Odabirom ovakvih komada nameštaja možete uštedjeti dovoljno prostora i dati svom prostoru organizovaniji izgled. Inovativne ideje za uređenje malog dnevnog boravka, bile bi da nabavite sofu sa stolićem za kafu na izvlačenje koji se može vratiti u sofu kada nije u upotrebi.

 

 

 

Zaključak

Odabir nameštaja za mali prostor može biti teže nego što mislite. Morate odabrati minimalan broj komada sa maksimalnim brojem upotreba. Opremanjem svoje kuće zidnim stolovima, kliznim vratima, skrivenim jedinicama za odlaganje, modularnim nameštajem i ostavom ispod kreveta, možete transformisati svoj kompaktni prostor tako da bude što funkcionalniji. Oživite svoje inovativne ideje  uz Woodsteel nameštaj. Pratite nas na instagramu, kako biste bili u toku sa novim komadima nameštaja.