Boho stil – Ideje za uređenje

Boho stil

Boho stil – Od šarenog tekstila do egzotičnih akcenta.

Ako ste spremni da svoj prostor osvežite kreativnim i modernim nameštajem koji dodaje dašak slobodoumnog šarma, na pravom ste mestu. Naš najnoviji blog se bavi implementacijom boho stila u unutrašnjost vašeg doma. Od udobnih kreveta do elegantnog nameštaja, sakupili smo najmodernije ideje boho kućnog nameštaja koje će transformisati vaš prostor. Dakle, hajde da počnemo i vidimo kako možete bez napora da unesete Boho vibraciju u svoje životne prostore!

Šta je Boho stil?

Slobodni putnici Bohemije, Češka Republika, inspirisali su boemski stil koji je takođe poznat kao ‘Boho’. Vremenom je ovaj stil evoluirao u jedan od najpopularnijih trendova u dizajnu enterijera. Danas skoro 70% ljudi posećuje najpopularnije prodavnice nameštaja u potrazi za komadom u stilu Boho.
Zar nije neverovatno? Boho dizajn nameštaja je mešavina tekstura, boja i dizajna inspirisanih raznim delovima Evrope. Od 1960-ih, raste interesovanje za boho dekoracijom, što je dovelo do najnovijih stilova. Ovaj nameštaj nudi očaravajuću atmosferu, svojim zemljanim tonovima, bogatim teksturama i prirodnim završnim obradama. Bez obzira da li želite nameštaj za svoju dnevnu sobu ili spavaću sobu, dodavanje boemskog šarma vašem prostoru može učiniti vaš dom zapanjujuće lepim.

Zašto izabrati drveni nameštaj u Boho stilu?

Možda se pitate zašto izabrati Boho nameštaj u odnosu na druge vrste nameštaja. Pa, odgovor je jednostavan – njegov jedinstveni dizajn i rustikalna atmosfera mogu učiniti vaše okruženje zaista magičnim. Odabir drvenog nameštaja u Boho stilu donosi jedinstven spoj topline, karaktera i umetničkog duha u vaš prostor. Ovi komadi su napravljeni od prirodnih, održivih materijala, što vašoj kući dodaje dašak ekološke prihvatljivosti.

Dekoracija-Boho stil

1. Viseća stolica u Boho stilu

Šta kažete na opuštanje u visećoj stolici? Zar ne zvuči sjajno? Verujte mi, korišćenje viseće stolice u boho stilu dodaje posebnu atmosferu vašem boho domu. Možete je postaviti na terasi ili u dvorište kako biste stvorili ugodan kutak za čitanje.

2. Boho fotelja

Boho udobna fotelja je kamen temeljac za stvaranje udobnog i privlačnog životnog prostora. Da biste postigli tu opuštenu boho atmosferu, izaberite plišane jastuke, meke teksture i zemljane tonove. Razmislite o korišćenju makramea, resa ili tkanih materijala kako biste dodali savršen dodir boemske vibracije dekoru vaše dnevne sobe.

3. Ugaone garniture u Boho stilu

Sofa u boho stilu može trenutno da promeni vaš životni prostor u opuštajuće i elegantno utočište. Potražite kauče sa opuštajućim oblicima i prelepim dizajnom koji odgovaraju temi dizajna enterijera vašeg doma. Nemojte se plašiti mešanja i spajanja tekstura i boja da biste stvorili vizuelno privlačnu fokusnu tačku.

4. Boho stil – pomoćni stočići

Ovo je još jedan prelep komad nameštaja za vašu Boho dnevnu sobu. Boho pomoćni stolovi su više od jednostavnih korisnih elemenata; oni mogu biti karakteristični komad u vašim idejama za dekoraciju doma. Potražite stolove sa zamršenim rezbarijama, završnim obradama od prirodnog drveta ili čak mozaičkim obrascima kako bi vaš boho enterijer bio zapanjujući.
Pratite nas na instagramu, kako biste uvek bili u toku sa novim modelima nameštaja, kao i idejama za uređenje doma.