Prolećno osveženje

Prolećne promene i prolećno osveženje enterijera, zašto da ne! U poslednje vreme, sve češće posežemo za prirodom, prirodnim materijalima, jednostavnošću…Prirodni materijali, nameštaj od kvalitetnog drveta, miris prirode, više svetlostio…Sve ovo je trend proleća i transformacije enterijara. U nastavku par ideja za prolećno renoviranje.

 

Zidovi

Ne toliko omiljeni deo sređivanja, je krečenje. Niko ne voli taj haos koji ostaje posle krečenja, brisanje, sređivanje, pa i samo krečenje. Ali moramo krenuti od zidova. Osveženje prostorije u svakom smislu. Trend i ovog proleća su svetli, neutralni i pastelni tonovi. Ili umesto krečenja, možete odabrati i jednostavniju varijatnu, a to su tapete. Što se boje tiče, dizajneri predviđaju da bi žuta mogla biti trend ovog proleća.

 

prolećno osveženje enterijera i krečenje zidova

 

Komadi nameštaja od prirodnog materijala

Hajde da prirodu preselimo u prostorije doma. Must have što se nameštaja tiče su otvorene police, popunjene knjigama i detaljima, TV komode sa što manje detalja, trpezarijski klub stolovi od prirodnog materijala. Prirodni materijal je uvek u trendu. Pored toga što možete sami da dizajnirate Vaš komad nameštaja, a sa druge strane nameštaj je izuzetno kvalitetan i dugortajan. Imaćete osećaj da se proleće bukvalno uselilo u Vaš dom.

 

prolećno osveženje enterijera i krečenje zidova

 

Saveti

Kratko i jasno! Unesite proleće u Vaš dom. Po savetu dizajnera, „ubacite ,malo žute boje u svaku prostoriju“. Dodajte i zelenu boju, kroz biljke, a samim tim i svež, prijatniji vazduh u dnevnoj sobi. Što je Vaš prostor jednostavniji, moć biljaka biće izraženija. 

 

prolećno osveženje enterijera i krečenje zidova

Za koje god prolećno uređenje da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti. Svakako dobijate osveženje prostora, pa makar i okrečili samo zidove. Ali ne zaboravite, preselite prirodu u Vaš dom, biljke, svetlost, bolje, nameštaj od prirodnog materijala.

 

Prati nas na instagramu kako bi uvek bio u toku sa novim idejama za uređenje doma.

 

 

Woodsteel.rs