Par crno-belih ideja za uređenje doma

crno-belo uređenje doma ideje u woodsteel blogu

Tamni enterijer i dekoracija mogu Vašem domu pružiti jedinstven izgled. Neki od unutarnjih prostora prikazanih u nastavku imaju mešavinu belei crne kombinacije zidova. 

 

   1. Crni zidovi

Crna je odličan izbor za tinejdžersku sobu. Međutim, u ovom slučaju, najbolja kombinacija bi bila sa više nijansi crne. Nekada je bolja opcija da jedna boja bude u više nijansi, samim tim dobijate prelivanje jedne boje i veći prostor.

 

    2. Crne pruge, zašto da ne?!

Dodavanje crnih i belih pruga savršen je način za mešanje tamnog i svetlog prostora. Na slici ispod, imamo savršenu kombinaciju prugastog zida i nameštaja, takođe u crnoj boji. Vertikalne pruge na zidu, stvaraju iluziju visine. Takođe je bitno, da ako se odlučite za pruge na zidovima, nameštaj mora biti u jednoj boji, jer su pruge, same po sebi dovoljno efektne.

 

 

   3. Pružite klasičan izgled kroz crno-belu kombinaciju

Crno-belo dodaje bezvremenski izgled prostoriji, posebno kuhinji. Crni ormarići daju poseban izgled sa srebrnim ili zlatnim elementima koji dodaju sjaj. Bela radna ploča, pozadina i akcenti dodatno daju prozračnost i prostornost.

 

 

   4. Napravite Open Space sa crnom bojom

Na slici ispod, postignut je open space (otvoreni izgled) izgled, zahvaljujući crnom tepihu koji je ukombinovan sa crnim zidom. Kako bi ovakav prostor ispunio svoje zadatke od izuzetne je važnosti da se usklade sve njegove funkcionalne i estetske komponenete.

 

  5. Neutralan izgled

Beli zidovi u kombinaciji sa crnim nameštajem i dosta svetlosti u prostoru, daju neutralan izgled. 

 

crno-belo uređenje doma

 

Kao što možete videti iz gore postavljenih slika, crna boja u kombinaciji sa drugim bojama ili nijansama crne, može dati veoma otmen izgled Vašem prostoru.

 

 

 

Prati nas na instagramu kako bi uvek bio u toku sa novim idejama za uređenje doma.

 

Woodsteel.rs