Baštenski stolovi – pravi izbor

Baštenski stolovi, ideje, saveti za izbor materijala

Baštenski stolovi i sam baštenski nameštaj, može zaista da poboljša Vaš spoljašnji prostor za odmor. Savršenim izborom baštenskog nameštaja, možete da stvorite potpuno novi dnevni boravak na otvorenom. Izborom odgovarajućeg nameštaja za baštu, uživaćete u opuštanju dugi niz godina.

Baštenski stolovi i nameštaj

 

1. Razmotrite veličinu Vašeg spoljanjeg prostora

Ako imate malu baštu ili popločani deo dvorišta, moraćete da razmislite o tome koju veličinu stola ili koji broj stolica možete da stavite. Takođe ćete želeti da budete sigurni da je Vaš otvoreni prostor dobro proporcionalan. Vaša bašta je poput velike sobe otvorenog plana. Mora da obuhvata više zona – od igrališta za vašu decu, do mesta za večere na otvorenom – tako da ćete želeti baštenski nameštaj koji je prave veličine za prostor. Nema smisla da se zaljubite u potencijalnu novu garnituru ili baštenski sto, ako nema šanse da sve to uklopite na terasi ili u dvorištu.

2. Odabir materijala za baštenske stolove

Baštenski nameštaj jeste vredan ulaganja. Ako nađete baštenske stolove i stolice koje zaista volite, poželećete da ih više iskoristite čak i po oblačnom danu. Izaberite odgovarajući materijal i nećete morati svake sezone da kupujete novi nameštaj za Vaš baštenski kutak. Kada kupujete baštenski stolove u Woodsteel-u, možete biti sigurni u kvalitet. Naš tim će Vam dati najbolje savete i ideje za odabir materijala i stila, a Vaš nameštaj će sa sigurnošću trajati godinama.

Pratite nas na instagramu, kako biste uvek bili u toku sa novim modelima nameštaja i idejama za uređenje.